4 MAMALICIOUS MLADDIE Topper 3 NELL langermet qxtzwFaT 4 MAMALICIOUS MLADDIE Topper 3 NELL langermet qxtzwFaT 4 MAMALICIOUS MLADDIE Topper 3 NELL langermet qxtzwFaT 4 MAMALICIOUS MLADDIE Topper 3 NELL langermet qxtzwFaT 4 MAMALICIOUS MLADDIE Topper 3 NELL langermet qxtzwFaT 4 MAMALICIOUS MLADDIE Topper 3 NELL langermet qxtzwFaT
Overmateriale: 95% viskose, 5% elastan Materiale: Jersey Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C
langermet MAMALICIOUS Topper 4 3 NELL MLADDIE Topper MLADDIE NELL 4 3 MAMALICIOUS langermet MAMALICIOUS 4 langermet 3 Topper MLADDIE NELL

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår nettside. Ved å bruke nettstedet godtar du vår bruk av denne informasjonen. Les mer om dette i vår personvernerklæring

MAMALICIOUS Shorts MLBETHUNE MAMALICIOUS MLBETHUNE qdCwZtTxq

4 MAMALICIOUS MLADDIE Topper 3 NELL langermet qxtzwFaT

Forsvaret har åpnet sitt historiske filmarkiv og digitalisert norsk militærhistorie fra 2. verdenskrig og fram til i deg.

Det begynte å haste for noen av de historiske filmklippene som Forsvarets filmfotografer har dokumentert opp gjennom tidene. Mye av materialet var lagret på en slik måte at det sto i fare for å forringes over tid, forteller prosjektleder for Forsvarets historiske filmarkiv på Youtube, Tom-Daniel Laugerud. 

– 
NELL Topper langermet MLADDIE 3 4 MAMALICIOUS Alt materiale er lagret på såkalte DigiBeta kassetter og disse vil etterhvert miste kvaliteten. Det var derfor viktig for oss å digitalisere.

– Det finnes klipp før 2. verdenskrig. Likevel er det aller meste som er lagt ut nå fra 2. verdenskrig fram til 90-tallet. Målet har vært å gjøre disse klippene tilgjengelige for veteraner, familier og et større publikum med en historisk interesse, sier Laugerud.

Arbeidet med å digitalisere de historiske filmklippene er kommet en lang vei. Likevel blir det aldri ferdig. Tom-Daniel Laugerud i Forsvarets mediesenter (Foto: privat). 

Selv så jeg oldemoren min i et av klippene fra en 17. mai-feiring i London 1943.


Tanken er å tilføre den digitale databasen nye klipp fra alle internasjonale operasjoner Norge har deltatt i, og fra operasjoner som kommer i framtiden.

– Vi har lagt ute mye fra Afghanistan, Libanon, Korea og mange andre operasjoner. Til nå er det lagt ut DOMENICA Pepe Pepe Jeans Skjorte Jeans DOMENICA vC0znxwq

MAMALICIOUS 3 MLADDIE 4 NELL Topper langermet Familie. Laugerud, som jobber i Forsvarets mediesenter, sier at det har vært et bredt samarbeid for å komme i mål med prosjektet. John Charles Kvam har vært arkivleder, Runar Skjong har tatt grep om produksjonen og Line Bie har vært teknisk ansvarlig, forteller Laugerud.

Nå håper han at flere vil dykke ned i arkivene for å finne tidligere skjult historie. 


– Det er mange som har sett familiemedlemmer på disse klippene. Selv så jeg oldemoren min i et av klippene fra en 17. mai-feiring i London 1943. Hun sto ved siden av Forsvarets filmfotograf, sier Laugerud. 

TEE STRIPE Femme Selected shirts THIN PERFECT SFMY print med T T6ngqF
Publisert 8. mai 2018 14:23.. Sist oppdatert 9. mai 2018 09:43.
med CUT shirts SFMY BOX Selected T print Femme PERFECT RnxqCYwg0
NELL langermet 3 Topper MLADDIE MAMALICIOUS 4